Πιστοποίηση Αγγλικών με Τηλε-εξέταση

Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Τσονίδη, Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο του LanguageCert, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ παρέχει εντελώς εξ αποστάσεως την πιστοποίηση LanguageCert Online για την Αγγλική γλώσσα που αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ για όλα τα επίπεδα της γλωσσομάθειας, B1, Β2, C1 &C2. Εξεταστείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά εξ αποστάσεως, από το σπίτι σας, με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) για άμεση μοριοδότηση.

Απλή συμμετοχή στις εξετάσεις

Αναλαμβάνουμε την επιτυχή υποβολή των στοιχείων σας για συμμετοχή στις εξετάσεις, την ημέρα και ώρα της επιλογής σας και την αποστολή του πτυχίου σας με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης.

Συμμετοχή στις εξετάσεις + Διδακτικό υλικό για self-study

Αναλαμβάνουμε:

α) την επιτυχή υποβολή των στοιχείων σας για συμμετοχή στις εξετάσεις, την ημέρα και ώρα της επιλογής σας και την αποστολή του πτυχίου σας με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης

β) την αποστολή διδακτικού υλικού, βιβλίου Practice Test και πρόσθετου υποστηρικτικού υλικού το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις.

Συμμετοχή στις εξετάσεις + Διδακτικό υλικό για self-study + Μαθήματα Εξ’ αποστάσεως

Αναλαμβάνουμε:

α) την επιτυχή υποβολή των στοιχείων σας για συμμετοχή στις εξετάσεις, την ημέρα και ώρα της επιλογής σας και την αποστολή του πτυχίου σας με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης

β) την αποστολή διδακτικού υλικού, βιβλίου Practice Test και πρόσθετου υποστηρικτικού υλικού

γ) την πλήρη προετοιμασία σας, μέσω διαδικτυακών μαθημάτων, για το επίπεδο που επιθυμείτε (δείτε αναλυτικά στα Μαθήματα Εξ’ αποστάσεως)

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις είναι διαβαθμισμένες που σημαίνει ο υποψήφιος μπορεί στο ίδιο τεστ να καταφέρει να πάρει από B1 έως και C2!

Εδώ θα βρείτε την απόφαση του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση της Πιστοποίησης γλωσσομάθειας LTE (σελίδα 5 και 6).

Εδώ θα βρείτε το ΦΕΚ (σελ. 38) με προκήρυξη που αναφέρει ως αποδεκτή την Πιστοποίηση γλωσσομάθειας LTE. 

Δίνετε εξετάσεις από το σπίτι σας εύκολα και οικονομικά ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ!

Οι LanguageCert Online εξετάσεις με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλε-επιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίσημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα, ακουστικά και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών για όλα τα επίπεδα είναι ένας καινοτόμος τρόπος διεξαγωγής εξετάσεων που οδηγεί στην ίδια πιστοποίηση με αυτή που προκύπτει μέσω εξετάσεων σε εξεταστικό κέντρο: ίδια εξέταση, ίδιο πιστοποιητικό, ίδια αναγνώριση.

Η μέθοδος της εξέτασης πραγματοποιείται με 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε μέγιστο χρόνο 90 λεπτά.

Το πτυχίο των αγγλικών δεν χρειάζεται καμία ανανέωση, είναι πιστοποίηση που ισχύει εφ’ όρου ζωής

  • Online Exams: 60 – 90 λεπτά
  • Listening: 25-40 λεπτά (περίπου)
  • Reading:  35-50 λεπτά (περίπου)
  • Μέθοδος Εξέτασης: 56, στο σύνολο, Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών
We use cookies to give you the best experience.